בונז'ור ולתנור עם מאפי שמרים חדשים: נוגט, קינמון ותפוחים

by - 11:30


בונז'ור ולתנור היא סדרת מוצרי בצק שמרים קפואים שאופים בבית. המאפים מוכנים, קפואים ולא אפויים – להוציא מהמקפיא, למרוח ביצה ולאפות. מאפים חדשים יצאו לאחרונה: מאפה נוגט, רוגלך קינמון ומאפה תפוחים. ניסיתי והתמכרתי.
בונז'ור ולתנור עם מאפי שמרים חדשים: נוגט, קינמון ותפוחים

מכירים את הכייף של ריח מאפים טריים בבית? הכי כייף כשלא עובדים שעות על לישה, התפחה וגילגול. מגיעים אורחים בהפתעה, בא להתפנק בבוקר או סתם בארוח בלי לעבוד קשה. המאפים הקפואים האלו הם בדיוק מה שצריך.
ניסיתי את המאפים, ההכנה קלה, הריח מטריף והטעם מצויין! ממש כמו מאפים ביתיים רכים ובטעם מושלם. הכנתי משלושה טעמים לארוחת בוקר משפחתית כמה מאפים בטוסטור אובן ובקלות. כיוונתי על 160 מעלות ואחרי 20 דקות בלבד המאפים היו מוכנים. אני מוותרת על סירופ סוכר ואוהבת למרוח עליהם יותר חלמון מאשר חלבון.
הנה שלושת הטעמים החדשים: רוגלך קינמון - טעים ומאוזן במתיקות. מאפה נוגט מעולה הנוגט מאוד מתוק אבל הבצק מאזן. מאפה תפוחים עם נגיעה קלה של קינמון - הנסיין אמר - כייף כשזה טרי וחם.
רוגלך קינמון


מאפה נוגט

מאפה תפוחים
"בונז'ור ולתנור" זכתה בתואר "ההשקה המנצחת" של איגוד השיווק הישראלי על מהלך פורץ דרך וחדשני. בסדרה יש כבר פוקצ'ות ועוגות שמרים.
לדברי עינת פלד, מנהלת השיווק של בונז'ור: "בונז'ור הוא מותג חזק וותיק המוכר לצרכן מעולם  המאפיות. במוצרי בונז'ור ולתנור עשינו מהלך אמיץ מאוד משני היבטים. ראשית בונז'ור נכנסת לראשונה למדף בסופר ופוגשת את הצרכן באופן ישיר. שנית יצרנו כאן קטגוריה צרכנית חדשה לחלוטין, מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית שהצרכן והשוק טרם התנסו בהם. לראשונה הצרכן קיבל אפשרות לקנות מוצרי בצק שמרים קפואים שכל תהליך האפייה שלהם נעשה בתנור הביתי, מדובר במהפכה של ממש.
את הסדרה והמהלך כולו ביססנו על מחקרים רבים שערכנו, כך שהיינו בטוחים בהצלחתנו, אך עדיין לראות את היווצרות הקטגוריה הזו היא דבר מרשים ביותר.
לאחר הצלחת ההשקה החלטנו להרחיב את הסדרה עם עוד שלושה טעמים מפנקים וטעימים: מאפה נוגט, רוגלך קינמון ומאפה תפוחים."
מידע
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.  
ברמי לוי המחירים של מאפי בונז'ור (אלו שהיו זמינים) נעו בין 9-14.90 ש"ח).
כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית
אודות בונז'ור
חברת בונז'ור הוקמה בשנת 1986. בשנת 2006 הקימה בונז'ור מפעל חדש בקרית גת המעסיק כיום למעלה מ 200 עובדים. ב-2007 נרכשה החברה על ידי קבוצת אסם-נסטלה, רכישה אשר העמידה את בונז'ור בחזית הידע והטכנולוגיה של חברת האם המובילה את תחום המזון בארץ ובעולם. בשנת 2016 פתחה בונז'ור רשת בתי מאפה "המאפיה בונז'ור", בשיתוף פעולה עם מאפיות "אגמי". בינואר 2018 השיקה בונז'ור את הסדרה "בונז'ור ולתנור", סדרת מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית.
במהלך השנים התרחב קו המוצרים של בונז'ור וכיום היא מייצרת מגוון עשיר של כ-200 מוצרים ובהם לחמים, לחמניות, בגטים, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות, עוגיות ועוד. המוצרים נאפים ונמכרים טריים  באלפי נקודות ברחבי הארץ - במאפיות פרטיות, בפינות המאפה בשוק הקמעונאי וללקוחות בשוק המוסדי. מוצרי בונז'ור נבחנים ומנצחים במבחני טעימה מול המתחרים באופן תדיר.

You May Also Like

0 comments

תגובות