"סלט של אמא" - חדש מצבר

by - 15:13


צבר מרחיבה את סדרת סלטי הפרימיום ומשיקה סדרה חדשה במהדורה מיוחדת: "סלט של אמא"
            מתכוני סלטים מקוריים ואותנטיים שבושלו ע"י אימהות של שפים מובילים:
    אבי לוי, שף "המוציא" והפרזנטור של סלטי צבר
     יוסי שיטרית, שף מסעדת "דוד ויוסף"
     טום אביב, שף מסעדת "קוקו במבינו"
יחד עם האימהות שלהם: מרים לוי, ענת שיטרית ומיכל אביב

 
סלטי צבר משיקה "סלט של אימא" – השפים הגדולים שואבים את ההשראה מהמטבח של אימא ומהסלטים שהיא מכינה באהבה.
צבר מצדיעה לאימהות שסללו את הדרך למטבח אותנטי בנגיעות מודרניות וחושפת מתכונים שגידלו את השפים שמככבים היום במטבחים הבולטים בארץ.
לצורך ההשקה גייסו בצבר את השפים: יוסי שיטרית, טום אביב והשף פרזנטור אבי לוי, אשר חברו לאימהות שלהם ויחד בחרו את הסלט הכי אותנטי, טעים וביתי.

סדרת "סלט של אמא" כוללת 4 סלטים טעימים, המחברים בין העולם המסורתי של אימא לבין העולם המודרני:
·         סלט כרובית לניגוב וסלט מטבוחציל של השף אבי לוי ואמו מרים
·         סלט סביח של השף יוסי שיטרית ואמו ענת
·         סלט קישואים של השף טום אביב ואמו מיכל

חוות דעתי
מבחינה תזונתית מדובר בכמות רגילה של קלוריות לסלטים - הכרובית והסביח באיזור 260 קלוריות, המטבוחה 50 קלוריות והקישואים 88 קלוריות ל-100 גרם. גם בערכים האחרים מדובר בבחירה טובה ובעלת ערך תזונתי טוב (ירקות, טחינה, חומוס).

במבחן הטעימה, הכרובית והסביח ניצחו בגדול והיו אהובים על כל הטועמים. בסביח לא הרגשנו כל כך את הביצים והכרובית הרגישה כמו גרסה של חומוס. בכל אופן, הסלטים האלו ממש מצויינים! את המטבוחציל מאוד אהבתי, והאמת שלא הרגשתי כל כך את החציל, הרגיש לי כמו מטבוחה רגילה, קצת פיקנטית כמו שמטבוחה צריכה להיות (בן הזוג שטעם לא חובב מטבוחות). הכרובית לא זכתה אצלינו להצלחה, והרגשנו בה קצת עוקצניות ולא התלהבתי. בלסיכום - סלטים ממש טובים!

 
סדרת "סלט של אימא" נוצרה על ידי אימהות שתמיד עשו באהבה.
משקל: 240 גרם ליחידה.
כשרות: בד"צ העדה החרדית (למעט כרובית לניגוב), רבנות קריית גת

You May Also Like

0 comments

תגובות