תערובות כרגיל של אשבל כוללות מגוון תערובות ללא גלוטן שמאפשרות לאפות ולהכין אוכל בקלות ללא גלוטן. מתאים לצליאק ולנמנעים מגלוטן.
חברת
אשבל והשפית עינת מזור יוצאים בסדרה חדשה של "תערובות
כרגיל" לאפיית עוגות ללא גלוטן הכוללת עוגת שוקולד עסיסית ועוגת וניל
עדינה. התערובות קלות להכנה ומאפשרות
לצליאקים ושוחרי הבריאות אפיית עוגות מעולות ללא גלוטן כמו מקונדיטוריה במטבח
הפרטי . סדרת תערובות העוגות כרגיל
מתווספות לסדרת הקמחים "כרגיל" ללא גלוטן (רב תכליתי ולחם ומאפי
שמרים), אשר פותחו ע"י השפית- עינת
מזור והפכו למותג מוביל בקטגוריה.
סדרת
התערובות החדשה מבית "כרגיל", בפיתוחה הושקעו חודשים ארוכים, מאפשרת
הכנת עוגות בקלות ובמהירות ומביאה לתוצאות אפייה מצוינות כמו מקונדיטוריה
מקצועית. העוגות מתאימות לימי הולדת לילדים,
לאירועים, לאירוח קליל וקוצר מחמאות בחגים וכשמתחשק משהו מתוק...ללא גלוטן.
תערובת כרגיל לעוגות ללא גלוטן אינה מכילה
חלב, אגוזים וחומרים משמרים. בעלת תקני איכות בינלאומיים עם תנאי ייצור
נקיים מגלוטן, קטנים מ 20 PPM.
כשרות:
בד"ץ למהדרין של הרב רובין.
יצרן:
חברת אשבל. משקל 450 גרם. מחיר מומלץ : 19.90 ש"ח
ניתן
להשיג את התערובות החדשות ברשתות השיווק המובילות ובחנויות טבע.
מתכון פאי פיצה ללא גלוטן של השפית עינת מזור
תבנית פאי מתפרקת בקוטר 24 ס"מ או 6 תבניות מתפרקות 8
ס"מ.
החומרים לבצק פריך :
½ 2 כוסות קמח כרגיל ללא גלוטן
1 כפית מלח
200 גרם שמן קוקוס קר
1 ביצה, טרופה (או 3 כפות מים קרים)
החומרים לבצק פריך :
½ 2 כוסות קמח כרגיל ללא גלוטן
1 כפית מלח
200 גרם שמן קוקוס קר
1 ביצה, טרופה (או 3 כפות מים קרים)
למלית:
2 כפות שמן זית משובח בצל, פרוס דק
2 שיני שום כתוש
2 כוסות עגבניות שרי, חצויות
מלח ופלפל שחור
3 ביצים
מיכל קטן שמנת לבישול
200 גרם גבינה צהובה, מגוררת
1/4 כוס (20 גרם) בזיליקום טרי, קצוץ
לשימון:
תרסיס שמן קנולה
2 כפות שמן זית משובח בצל, פרוס דק
2 שיני שום כתוש
2 כוסות עגבניות שרי, חצויות
מלח ופלפל שחור
3 ביצים
מיכל קטן שמנת לבישול
200 גרם גבינה צהובה, מגוררת
1/4 כוס (20 גרם) בזיליקום טרי, קצוץ
לשימון:
תרסיס שמן קנולה
אופן ההכנה:
מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את הקמח כרגיל, מלח ושמן בפולסים קצרים לקבלת גרגירי בצק. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד לקבלת כדור בצק.
צרים את הבצק לצורת דיסקה שטוחה, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך 15 דקות. מרדדים ומרפדים את הבצק על גבי התבנית. אופים בחום 175 מעלות צלזיוס ל 10 דקות.
מכינים את הבצק: מעבדים במעבד מזון את הקמח כרגיל, מלח ושמן בפולסים קצרים לקבלת גרגירי בצק. מוסיפים את הביצה ומעבדים רק עד לקבלת כדור בצק.
צרים את הבצק לצורת דיסקה שטוחה, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך 15 דקות. מרדדים ומרפדים את הבצק על גבי התבנית. אופים בחום 175 מעלות צלזיוס ל 10 דקות.
מכינים את
המלית:
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית, מוסיפים את השמנת , מערבבים ומסירים מהאש. מוסיפים את הביצים ומערבבים.
לאפיית הקיש:
מפזרים על הבצק החצי אפוי, מחצית מכמות הגבינה המגוררת. יוצקים מעל את המלית של הפיצה ומפזרים את העגבניות וגבינה מגוררת. אופים בתנור החם עד שהמלית זהובה ויציבה כ 30 דקות. מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים. לתבניות קטנות יותר, זמן האפייה הוא כ 20 דקות.
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית על אש בינונית, מוסיפים את השמנת , מערבבים ומסירים מהאש. מוסיפים את הביצים ומערבבים.
לאפיית הקיש:
מפזרים על הבצק החצי אפוי, מחצית מכמות הגבינה המגוררת. יוצקים מעל את המלית של הפיצה ומפזרים את העגבניות וגבינה מגוררת. אופים בתנור החם עד שהמלית זהובה ויציבה כ 30 דקות. מפזרים את עלי הבזיליקום ומגישים. לתבניות קטנות יותר, זמן האפייה הוא כ 20 דקות.
טיפ הכנה
לטבעונים:
החלפה של הביצים ב2 כפות קמח חומוס מעורבבות עם חצי כוס מים ושמנת לבישול
בשמנת צמחית, תיתן תוצאה
טבעונית.
0 comments